Massagekudde Miniwell Twist

1.795 kr

Delbetala från ca.  69 kr / mån

Modellen har utgått. Vi hänvisar istället till nya Casada Twist2Go massagekudde

Slut i lagerArtikelnr: CMK-263 Tagg:

Miniwell Twist – nya generationens massagekuddeCasada massagestol, massagefåtölj

Modellen har utgått. Vi hänvisar istället till nya Casada Twist2Go massagekudde

Miniwell Twist från Casada är en portabel massagekudde som passar perfekt både i hemmet, på jobbet, bilen, båten eller i husvagnen. Ergonomiskt utformad för att ge dig den bästa komforten. De fyra ergonomiska utformade massagehuvudena i Miniwell Twist ger en massage med lugnade cirkelrörelser (motsols och medsols) på önskat område av kroppen. Genom värmefunktionen värms musklerna försiktigt upp och inom några minuter infinner sig en unik känsla av välbefinnande som flödar genom kroppen. Regelbunden massage med Miniwell Twist stimulerar även nerverna, ökar ämnesomsättningen, stimulerar blodcirkulationen samt släpper spänningar.

Den ergonomiska böjda formen passar perfekt mot kroppsdelar som nacke, axlar, rygg, fötter och mage. Med sina fyra optimalt placerade massagehuvuden masserar Miniwell Twist med mjuka cirkelrörelser på önskat området av kroppen. Genom att stimulera blodcirkulationen kommer dina muskler att värmas upp och eventuella spänningar släppa försiktigt.

Hur använder jag Miniwell Twist?

När man masserar axlar, rygg och svank är det enklast om man sitter i en fåtölj eller soffa. Börja uppe vid axlarna och för att komma åt nästa parti, böj ryggen lite framåt och Miniwell Twist glider successivt nedåt tills du har masserat hela ryggen.

Nacke och övre delen av skuldrorna tar man lättast om man ligger i en säng. Då kan man även massera lår och vader.

För att ge massage åt händer och armar så lägger du Miniwell Twist i knät. Vänd på den för att komma åt ovansidan av låren. För att massera fötterna lägger man Miniwell Twist på golvet framför sig och sätter fötterna på den när du sitter i soffan eller fåtöljen.

Använd gärna med Twist Straps (extra tillbehör)

OBS! Medföljer ej. Ett perfekt tillbehör med band som du fäster i öglorna på massagekudden gör att du får friheten att använda den var som helst, stående som sittande utan att du behöver luta dig mot något. Banden gör också att du enkelt kan reglera trycket mot det område du vill massera. Twist Straps köper du till extra, Klicka här!

Vad är det för massagetyp?

Miniwell Twist är utformad för att kunna ge dig Shiatsumassage. Shiatsumassage i sig löser djupt liggande spänningar, stärker ryggmuskulaturen samt aktiverar lymfdränage och blodcirkulation.

Varför välja Miniwell Twist?

Miniwell Twist, denna unika och flexibla samt ergonomiska massagekudde, löser försiktigt upp musklerna och ökar snabbt ditt välbefinnande. Unna dig wellness i vardagen. Få en massage där all stress försvinner och själen, sinnet samt kroppen kommer i balans igen.

Följande ingår:

1 st Miniwell massagekudde
1 st 220 V adapter
1 st 12 V adapter (till bil, båt, husvagn)
1 st bruksanvisning

Tillbehör

Kom ihåg att köpa ett extra Miniwell Twist Straps! Ett perfekt tillbehör att ha på flera ställen.

 Produktblad Miniwell Twist

Mått:

33 x 23 x 15 cm

Vikt:

2 kg

Strömförsörjning:

AC 100-240 V ~ 50/60 Hz, 0,8 A

Strömförbrukning:

DC 12 V, 2500 mA, 24 Watt