Vibrationsplatta Casada PowerBoard 2.1

8.995 kr

Delbetala från ca.  207 kr / mån

Effektiv träningsbräda av högsta kvalité
med 5 års garanti.Effektivt träningsredskap för både proffs och nybörjare

Träning med PowerBoard 2.1 är effektiv och individuellt anpassningsbar och passar för elitutövaren såväl som för nybörjaren.

Användarvänlig vibrationsplatta med högkvalitativ teknik

PowerBoard 2.1 är en vibrationsplatta av högsta kvalité och passar lika bra för professionellt bruk på gymmet som i hemmet. Ett träningsredskap som har konstruerats för kontinuerlig drift och att göra träningen enkel för alla. Du kan välja mellan tre automatiska program eller att manuellt skapa din egen egen träning.

Demonstrationsvideo:

 

Förbättra dina träningsresultat eller använd vid rehabilitering

För att nå optimala och långsiktiga resultat krävs regelbunden användning, som för all form av träning. Först när kroppen upplever en meningsfull stimulans på lång sikt anpassar sig ben, leder, ledband och muskler. Därför är det viktigt att börja försiktigt och sedan öka träningen för att optimera kroppen på ett hållbart sätt.

Utan några extra vikter och utan att överbelasta kroppen kommer du att uppnå stora förändringar bara med en träning på 10 minuter 3 gånger i veckan. Välj mellan de sofistikerade träningsprogrammen och belöna dig själv med en tightare och smidigare kropp.

Power Board 2.1 genererar vibrationer vars effekt (20 nivåer) kan justeras med hjälp av en fjärrkontroll eller på kontrollpanel. Vibrationerna stimulerar musklerna och du kan välja muskelgrupp beroende på vilken position du ställer dig i.

Denna form av motion kallas passiv träning och rekommenderas vid rehabilitering av olika sjukdomar och tjänar till att förbättra motorik, balans och allmäntillstånd.

Väljer du dessutom att utföra regelbundna träningspass på vibrationsplattan så kommer träningseffekten att bli 2 ggr snabbare jämfört med traditionell träning eftersom musklerna kommer att arbeta mer.

 

Power Board 2.1 har en digital display som indikerar:

  • Återstående tid till slutet av träningen
  • Valt program – automatiskt eller manuellt
  • Kaloriräknare
  • Hastighet – frekvens av vibrationer

Specifikationer

Dimensioner: 76 x 47 x 14,5 cm
Vikt: 22 kg
Spänning: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Effekt: 250 watt
Arbetstid: 15 minuter