Casada Reflexomed II fotmassagemaskin

5.995 kr 5.395 kr

Delbetala från ca.  138 kr / mån

1 i lagerArtikelnr: CR-102 Kategori:

Reflexomed II – fotmassage på riktigt

Reflexomed II är den senaste fotmassagemaskinen från tyska Casada Healthcare.

Trots sin nätta storlek döljer Reflexomed II en avancerad massagerobot som effektivt masserar både fotsulan och foten. Tre automatiska massageprogram stimulerar fotens reflexzoner vilket gör det lättare att slappna av efter en hård dag och att återuppliva hela kroppen.

Automatiska massageprogram

Reflexomed II ger fotmassage med en mängd olika tekniker som innefattar fotsulerullar och kompressionsmassage. Massagen stimulerar fotens akupressurpunkter och reflexpunkter, så kallade meridianer, som ger en positiv effekt på hela kroppen.

Med tre automatiska massageprogram kan du välja massage efter behov beroende på om du vill koppla av efter en hård arbetsdag eller ge dig själv en energiinjektion.

Komfort och bekvämlighet

Reflexomed II är extremt lätt att använda. Med fjärrkontrollen kan du snabbt välja en massageteknik eller ett automatiskt program. Genom att justera intensiteten i massagen är det möjligt att justera efter användarens behov och önskemål. Pausfunktionen låter dig tillfälligt stoppa massagen och starta om igen från det ögonblick du pausade.

Enkel design är inte bara estetiskt – det gör det också lättare att hålla enheten ren.

Specifikationer

Dimensioner: 48,1 x 40,2 x 24,8 cm
Vikt: 8,5 kg
Spänning: AC 220-240 V ~ 50/60 Hz
Nominell effekt: 65 watt
Arbetstid: ca 10 minuter