Santé Hoshi Recovery 3D

44.900 kr

Delbetala från ca.  894 kr / mån

3 i lagerArtikelnr: STEA852B Kategori: Tagg:

Ny 3D massagefåtölj med Smartphonestyrning

Flaggskeppet i vår egen produktserie med fantastisk massage för hela kroppen, även armar, axlar, säte ben och ner under fotsulorna. Denna massagestol är även utrustad med 3D-massageteknik som innebär att styrkan kan enkelt justeras med en knapptryckning till önskad nivå.

Automatiska massageprogram

Hoshi Recovery 3D har ett antal olika förinställda massageprogram för en fullständig massageupplevelse. På fjärrkontrollen hittar du flera automatiska massageprogram med olika karaktärer.

Manuella massageprogram

Förutom färdiga automatiska program så har Santé Hoshi 3D även manuella massagefunktioner för överkroppen. Här ges möjligheten att skräddarsy din massage genom att kunna välja område eller en specifik punkt där massagen fokuseras på. Det finns sex stycken olika massagetekniker att välja mellan: Gripmassage nacke/axlar, knådmassage, tapping, shiatsu, knådmassage & tapping samt 3D.

Värmefunktion

Massagefåtöljen är dessutom utrustad med en värmefunktion för ryggen. Värmefunktionen bygger på infraröd värme med kolfiber som källa. Anledningen till detta är att våglängden på den infraröda värmen överensstämmer med våglängden för den mänskliga kroppens. Det gör att energin absorberas av de mänskliga cellerna, aktiverar cellerna och stimulerar metabolism. Uppvärmningsfunktionen rekommenderas särskilt på vintern eller under kallare perioder.

Zero Gravity

Santé Hoshi Recovery 3D är utrustad med Zero Gravity som låter dig njuta av den unika känslan av tyngdlöshet. När du trycker på knappen Zero-G sänks du ner och knäna förhöjs ovanför hjärtat i samma sittläge som astronauter, vilket inte ger någon belastning alls på ryggraden. Trycket på kotor och diskarna minskar, blodcirkulationen aktiveras och spänningar frigörs långsiktigt. Zero Gravity-tekniken har sitt ursprung i NASA:s forskningsstudier hur astronauter vilar i viktlöst tillstånd.Zero Space

I skillnad mot många traditionella massagefåtöljer tar Santé Hoshi 3D väldigt lite utrymme i anspråk då bara 5 cm behövs i avstånd till väggen bakom och 22 cm i avstånd till väggen framför.

Negativa syrejoner

Santé Hoshi Recovery 3D har en unik funktion där den kan avge ett konstant flöde av negativa syrejoner från nackstödet. De negativa syrejonerna har en koncentration av upp till 240.000/cm3 liknande den i en skog eller ett vattenfall och hjälper kroppen med återhämtning.

De negativa syrejoner kan minska partikelföroreningar och optimera luften i rummet. Vilket spelar en viktig roll i att förbättra kroppens immunförsvar.

Massagetekniker

 • Shiatsu
  Denna massageteknik eliminerar effektivt muskelspänningar och stelhet, vilket minskar trycket på ryggkotorna.
 • Tapping
  Massagerullarna kommer att lätt knacka på ryggen i en upp/ner-riktning som aktiverar blodcirkulationen i hela ryggen.
 • Knådmassage
  Denna massagemetod masserar på djupet, stimulerar dina huvudsakliga kroppspunkter och kan eliminera muskelspänningar och stelhet.
 • Knådmassage + Tapping
  En kombinationsmassage av Tapping och Knådmassage
 • Gripmassage axlar
  3D-massagerullarna greppar och knådar axlarna samt gör musklerna avslappnade.
 • Rullmassage
  Masserar hela muskelområdet som sträcker sig längs ryggraden. Sträcker din rygg och gör den avslappnad.

interface-2 Produktblad Sante Hoshi Recovery 3D