Santé Ashi – ben- & fotmassör

4.900 kr

Delbetala från ca.  128 kr / mån


Effektiv maskin för fotmassage och benmassage

Dina ben och fötter är viktiga och bär upp dig varje dag. Dags att ge dem extra omsorg med en härlig och avkopplande massage.

Fot- och benmassagemaskin Santé Ashi är en härlig ”massör” för trötta fötter, vader och lår som ger dig massage så ofta du vill.

Roll- och stretchmassage masserar fotsulorna med zonterapi och behagliga massagerullar och luftkuddar masserar lår, vader och vrister med akupressur. En värmeslinga ger en behaglig värme under massagen för att ytterligare lyfta den positiva känslan av välbehag.

 

benmassage_olika_lagen

Vad, knä eller lårmassage
Den övre delen av benmassagemaskinen är rörlig vilket gör att du kan välja om du vill ha massagen på vaderna, knäna eller lårens sidor.

benmassage_fotrullar

Rullmassage för fötterna
Santé Ashi är utrustad med 20 st massagerullar. Massagerullarna förbättrar blodflödet i fötterna och ger ett energiflöde genom hela kroppen. Du kan välja mellan tre intensitetsnivåer för att hitta den massage som passar dig bäst.

Rullmassage för vaderna
Du kan välja mellan tre intensitetsnivåer för att hitta den massage som passar dig bäst.

Tre massagehastigheter
Intensiteten på massagen kan justeras för att hitta den som passar dig bäst. Det finns även tre massagehastigheter att välja mellan.

Inbyggd kontrollpanel
Kontrollpanelen sitter lättillgänglig så att du alltid kommer åt att styra benmassagemaskinen.

Få ny energi varje dag med Santé Ashi som din personliga massör. Här är dina ben och fötter alltid ”i bästa händer” och ger dig den återhämtning du förtjänar.

 

 

Vikt:

17,2 kg netto

Vikt i emballage:

19,8 kg brutto

Strömförsörjning:

220-240 V ~ 50/60 Hz

Strömförbrukning:

80 Watt

Timer:

15 minuter