Benmassage Casada Canoo V

6.400 kr

Delbetala från ca.  157 kr / mån

1 i lagerArtikelnr: CMK-119 Kategori: Taggar: , , ,

Ben- och fotmassage med Casada Canoo VCasada massagestol, massagefåtölj

Fot- och benmassagemaskin Casada Canoo V är en härlig ”massör” för trötta fötter, vader och lår som ger dig massage så ofta du vill. Kombinationen av modern teknik, smart design och Gua Sha-massage får dig snabbt att glömma värkande fötter och din kropp kommer att få ett uppsving av positiv energi.

Luftkuddemassage för vader, knän eller lår
Den övre delen av är rörlig vilket gör att du kan välja om du vill ha massagen på vaderna, knäna eller lårens sidor. Välj mellan tre intensitetsnivåer för att hitta den massage som passar dig bäst.

Rullmassage för fötterna
Casada Canoo V är utrustad med 20 st. massagerullar som förbättrar blodflödet i fötterna och ger ett energiflöde genom hela kroppen. Du kan välja mellan tre intensitetsnivåer för att hitta den massage som passar dig bäst. Rull- och stretchmassage masserar fotsulorna med zonterapi och luftkuddar masserar lår, vader och vrister med akupressur. En värmeslinga ger en behaglig värme under massagen för att ytterligare lyfta den positiva känslan av välbehag. Intensiteten på massagen kan justeras för att hitta den som passar dig bäst. Det finns även tre hastigheter att välja mellan.

 

benmassage_fotrullar

Inbyggd kontrollpanel
Kontrollpanelen sitter lättillgänglig så att du alltid kommer åt att styra din benmassage. Canoo V är mycket lätt att använda. En lysdiod indikerar att enheten är påslagen samt lyser när uppvärmningsfunktionen är aktiverad eller vilket automatiskt program som är valt. Intensiteten på massagen, luftkuddemassagen och hastigheten på fotsulornas massagerullar kan regleras i tre nivåer.

Dina ben och fötter är viktiga och bär upp dig varje dag. Ge dem extra omsorg med en härlig och avkopplande massage i Canoo V. Här är dina ben och fötter alltid ”i bästa händer” och ger dig den återhämtning du förtjänar.

Casada Canoo V broschyr ty, eng pdf

Mått:

45 x 54 x 60 cm

Vikt:

24,5 kg netto/ 27 kg brutto

Strömförsörjning:

AC 110 -120 V ~ 60 Hz AC, 220-240 V ~ 50/60 Hz

Spänning:

120 Watt

Timer:

15 minuter