Flera tusen arbetsplatser och privatpersoner som valt oss som leverantör av massagefåtölj, massagestol eller annan wellnessprodukt. Välkommen du med!


Välj en massagestol eller wellnessprodukt från ett känt varumärke som Panasonic, Sanyo, Inada, Alpha Techno eller Casada. Produkterna är väl beprövade och utprovade och står i en klass för sig, med patenterad teknologi, unika funktioner och modern design. Vi marknadsför även prisvärda produkter under det egna varumärket Santé från noggrant utvalda tillverkare.


Massagestolhemma.se drivs av företaget Santé Sweden AB. Santé betyder hälsa och välbefinnande på franska, eller wellness som samlande uttryck. Företaget grundades 2003 och vår vision är att skapa just välbefinnande för alla med produkter av högsta kvalité. Vi har valt att endast arbeta med massagefåtöljer och andra produkter med funktioner och kvalité som svarar upp mot våra högt ställda krav, allt för att garantera våra kunders trygghet och säkerhet. Vår långa erfarenhet i branschen gör även att våra tillverkare har ett stort förtroende för vårt sätt att arbeta och ge service till våra kunder.Verksamheten bygger på säkerhet, hög servicegrad och omvårdnad för våra kunder, vars behov ska styra vårt långsiktiga arbete och vår ambition att vara den ledande leverantören i branschen. Välkommen till oss! Vårt mål är att ge wellness till alla och att varje dag överträffa oss själva – för ditt välbefinnande.