Här har vi samlat vanligt förekommande frågor och svar om massagestolar, massagefåtöljer och återhämtningsfåtöljer samt  mer utförliga förklaringar bakom olika begrepp som vi använder. Finner du inte de svar du söker så tveka inte att kontakta oss. Alla våra kontaktuppgifter hittar du under Kontakta oss

Allmänt

Vad är viktigt att tänka på när jag ska välja massagefåtölj?
Alla massagefåtöljer från oss ger massage över hela ryggen från nacke, skuldror, bröstrygg, ländrygg samt massage för säte, vader och fötter. Det finns idag ett stort utbud av massagefåtöljer i alla prisklasser. Det viktigaste att tänka på när du ska välja din massagestol är att du tittar extra på kvalité, funktion och driftsäkerhet, gärna innan du tittar på prislappen. Pris och kvalité går alltid hand i hand och lågprisprodukter som säljs är alltid billiga plagiat från tillverkare som inte har någon forskning och utveckling bakom tillverkningen. Du kan självklart bli nöjd med en billig massagestol, men långsiktigt lönar det sig att lägga lite extra på en så viktig maskin som ska hålla länge och ska jobba på Din kropp och ge Dig en säker behandling. Din trygghet efter köp är också viktig. Här gäller alltid 3 års garanti och vi kan alltid garantera tillgång till service och reservdelar. Vi garanterar en säker tillgång till reservdelar hela 5 år efter det att modellen har slutat att tillverkas. Vi har dessutom ett flöde av massagefåtöljer som vi hyr ut till arbetsplatser. Vi får då tillbaka massagefåtöljer som vi kan ta fungerande reservdelar ifrån och vid behov använda vid service och reparationer. Du kan alltid känna dig trygg när du väljer en massagefåtölj från Santé.
Vad utmärker en massagefåtölj från massagestolhemma.se
Med vår långa erfarenhet som importör av massagefåtöljer har vi testat ut hundratals olika modeller och lärt oss vad som skiljer en massagefåtölj av god kvalité från en med låg kvalité. Det finns idag ett enormt utbud på marknaden och vi har respekt för att du som kund har svårt att urskilja vad som är bra och inte bra. Men som inom de flesta branscher talar naturligtvis priset om för dig vilken kvalitetsnivå du köper. Med andra ord så får man det man betalar för även när det gäller massagefåtöljer. Eftersom det är en avancerad maskin som ska behandla din kropp och muskler är det ju en självklarhet att kvalité och säkerhet ska finnas högt på agendan. Du kan vara säker på att om du väljer en massagefåtölj från Santé, är du trygg med att du alltid får utprovade modeller från tillverkare som är världsledande med upp till 50 års forskning och utveckling. .
Massagefåtölj, massagestol eller återhämtningsfåtölj - vad är skillnaden?
"Kärt barn har många namn". Det är egentligen ingen skillnad på en massagefåtölj eller en massagestol. I "folkmun" säger de flesta massagestol. Vi väljer att umgås med begreppet massagefåtölj eftersom det faktiskt är en rejäl sittmöbel som som tar sin plats och utrymme och kan fällas ända ner till liggande läge. En massagestol är egentligen en stol man sätter sig i hos en energimassör, lägger pannan och huvudet emot när man får behandling av en mänsklig massör sittande. En en massagefåtölj är även en återhämtningsfåtölj eftersom behandlingen bidrar till att ge en skön avslappning och återhämtning till förnyad energi. En komplett massagefåtölj ska ha möjlighet att behandla hela kroppen från nacke, axlar, bröstrygg, ländrygg, säte, vader och fötter med automatiska förinställda program som med manuell styrning, dvs att du ska kunna styra in massage själv med knapparna på kontrollen.
Vad innebär det att en massagefåtölj har Zero Gravity?
Den amerikanska rymdflygstyrelsen NASA har konstaterat att astronauters sittställning i viktlöst tillstånd är den mest avslappnade för kroppen. Med denna forskning som grund har massagestolar med Zero Gravity utvecklats. Du sänks steglöst ner i Zero Gravity och når ett liggläge där det är minst tryck på ryggrad och diskar. Den positionen i kombination med luftkuddemassage över hela kroppen ger dig en oöverträffad känsla av viktlöshet och maximal avslappning.

Leveranser

Vad innebär Fri leverans till hushåll när jag köper en massagefåtölj?
När du köper en ny massagefåtölj så ingår fri leverans till markplan. Det innebär att Bring levererar fram till trottoar eller tomtgräns. Du har även möjlighet att lägga till inbärning och avemballering mot en extrakostnad. Det tillägget gör du i kassan när du avslutar ditt köp. Det gäller endast leveranser av nya massagefåtöljer inom Sverige och till hushåll.

Ekonomi

Kan jag hyra en massagefåtölj?
Som privatperson kan du inte hyra en massagefåtölj hos oss men du kan dela upp betalning på upp till 60 månader. Som företag har ni däremot möjlighet att hyra en massagestol med fullservice till er arbetsplats. Se vårt utbud för företag på www.massagestolar.se
Varför har jag inte fått min faktura?
Det är först när du har fått din vara levererad som vi aktiverar din order för betalning. Därefter skickar Ecster ut en faktura till dig. Om du har valt att delbetala får du faktura månaden efter du har gjort ditt inköp.
Kan jag dela upp betalningen?
Ja, det går bra! Du väljer själv antal månader du vill delbetala i kassan. Delbetalning kan göras på upp till 60 månader.
Vilka betalsätt finns det?
Du kan betala med kort, mot faktura eller delbetalning. Vi samarbetar med Ecster som är ett dotterbolag i Handelsbanken.